1. Hello Guest! Welcome to the Official ConsoleCrunch website. To help support our site, please disable Adblock and purchase a Premium Upgrade HERE! to get exclusive access to our hidden content.

    We hope that you enjoy your time with us! Thank you.

  2. Please DO NOT repost Console ID's, check if they are posted first!
    Dismiss Notice
  3. Want to Advertise Here? Contact @Younis
  4. Visit our dev section, where you can get help with your code, view examples, and ask for help from those with experience. We are currently after more developers, so now's your time to shine!
    Dismiss Notice
  5. Read Rules Before Posting Post Virus Scans with every program.
    Dismiss Notice

Black ops 2 freeze

Discussion in 'Site Help' started by Thewolfer900, Jul 14, 2019.

  1. Thewolfer900

    Thewolfer900 Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    13
    Hi, i ve already download bo2 and when i start it in offline mode it works fine , and when i switch to online mod the ps3 frooze please help :'(
     
  2. hacker one

    hacker one Member Console ID Poster

    Joined:
    Jul 2, 2018
    Messages:
    238
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    73

    Did you try to delete it and install it again ?
     
    Thewolfer900 likes this.
  3. Thewolfer900

    Thewolfer900 Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    13
    Yes and the problem wasnt fixed
     
  4. hacker one

    hacker one Member Console ID Poster

    Joined:
    Jul 2, 2018
    Messages:
    238
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    73
    Go on multiman , select square on the game and turn on " Emulation Bd " , if it doesn't fixed your problem let me know :)
     
  5. Thewolfer900

    Thewolfer900 Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    13
    I try thanks
     
  6. Thewolfer900

    Thewolfer900 Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    13
    Its still :(
     
  7. hacker one

    hacker one Member Console ID Poster

    Joined:
    Jul 2, 2018
    Messages:
    238
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    73
    Okay so try this one


    Open Irisman

    Select your Game (Black ops 2 ) and then turn it into a iso game


    It will take time but it should solve your problem ;)
     
  8. Thewolfer900

    Thewolfer900 Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    13
    I delete it.... can u send me a link for it ?
     
  9. hacker one

    hacker one Member Console ID Poster

    Joined:
    Jul 2, 2018
    Messages:
    238
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    73
    Thewolfer900 likes this.
  10. Thewolfer900

    Thewolfer900 Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    13
    It works thank youuuuuu :heart:
     
  11. hacker one

    hacker one Member Console ID Poster

    Joined:
    Jul 2, 2018
    Messages:
    238
    Likes Received:
    327
    Trophy Points:
    73
    Have fun ;)
     
  12. Thewolfer900

    Thewolfer900 Member

    Joined:
    Jun 1, 2019
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    13
    Does it fix the balck screen ?? :(
     
Loading...

Share This Page

Top