1. Hello Guest! Welcome to the Official ConsoleCrunch website. To help support our site, please disable Adblock and purchase a Premium Upgrade HERE! to get exclusive access to our hidden content.

    We hope that you enjoy your time with us! Thank you.

  2. Please DO NOT repost Console ID's, check if they are posted first!
    Dismiss Notice
  3. Want to Advertise Here? Contact @Younis
  4. Visit our dev section, where you can get help with your code, view examples, and ask for help from those with experience. We are currently after more developers, so now's your time to shine!
    Dismiss Notice
  5. Read Rules Before Posting Post Virus Scans with every program.
    Dismiss Notice

battlefield 4 1.01 offsets

Discussion in 'Battlefield 4 General' started by ϟ DENCR7PT ϟ, Oct 29, 2013.

  1. ϟ DENCR7PT ϟ

    ϟ DENCR7PT ϟ Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    857
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    83
    Working on BLES may work on BLUS someone needs to test


    Inf Ammo No Reload On 1.01 2 007A23B8 309F0000

    Inf Ammo No Reload Off 1.01 2 007A23B8 309FFFFF

    Inf Health On 1.01 2 0039E948 FFA0D890

    Inf Health Off 1.01 2 0039E948 FC20F090
     
  2. ϟ DENCR7PT ϟ

    ϟ DENCR7PT ϟ Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    857
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    83
    UPDATE OF OFFSETS VISIONS
    Visions
    0x014904fc
    Everything Long
    0x01491664
    ammo
    0x004A1FDC
    OFF
    0x30,0x9F,0xFF,0xFF
    ON
    0x30,0x9F,0x00,0x00
    Example Visions
    White Vision
    0x44 ,0x44
    Beautiful Vision
    0x3F,0xFF
    Example Long
    0x4F,0x80
     
  3. ϟ DENCR7PT ϟ

    ϟ DENCR7PT ϟ Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    857
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    83



    proof that offsets work
     
  4. ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░

    ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░ Former Staff Retired Staff Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    1,491
    Trophy Points:
    418
    Yea works bro I have eboot im playin battlefield 4 duplex
     
  5. ϟ DENCR7PT ϟ

    ϟ DENCR7PT ϟ Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    857
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    83
    duplex :heart: you use multiman for off online?? bf4?
     
  6. ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░

    ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░ Former Staff Retired Staff Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    1,491
    Trophy Points:
    418
    Yes bro multiman but I am on 3.55 I have to downgrade to get a key my friend give me tutorial Im goin to poste here
     
  7. ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░

    ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░ Former Staff Retired Staff Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    1,491
    Trophy Points:
    418
    CEX BUT U HAVE TO ADD A PATCH GET A KEY THEN PUT EBOOT ITS CONFUSING BUT WORKSD NICE
     
  8. ϟ DENCR7PT ϟ

    ϟ DENCR7PT ϟ Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    857
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    83
    really nice I would like to mod on cex I haven't done that in all long time im still on dex I use a hex program to input the offsets... post the modd eboot here lol
     
    sIN likes this.
  9. ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░

    ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░ Former Staff Retired Staff Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    1,491
    Trophy Points:
    418
    I will bro
     
  10. sIN

    sIN Active Poster Active Member

    Joined:
    Nov 5, 2013
    Messages:
    205
    Likes Received:
    71
    Trophy Points:
    88
    Nice
    Is there an eboot out for this
     
  11. AceProne

    AceProne Member

    Joined:
    Nov 7, 2013
    Messages:
    62
    Likes Received:
    25
    Trophy Points:
    28
    Does this work without host? lol
     
  12. ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░

    ░♚SONY'S♚NIGHTMARE♚░ Former Staff Retired Staff Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    1,915
    Likes Received:
    1,491
    Trophy Points:
    418
    Dont work anymore
     
  13. ϟ DENCR7PT ϟ

    ϟ DENCR7PT ϟ Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    857
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    83
    No I need to update offset
     
  14. ϟ DENCR7PT ϟ

    ϟ DENCR7PT ϟ Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 12, 2013
    Messages:
    857
    Likes Received:
    389
    Trophy Points:
    83
    Anyone need the new offset
     
  15. Irving

    Irving ConsoleCrunch Addict Community Veteran Determined Poster Active Member Console ID Poster

    Joined:
    Oct 6, 2013
    Messages:
    2,646
    Likes Received:
    1,396
    Trophy Points:
    300
    Oh Man I wanted to do this :(
     
  16. teh1447

    teh1447 Active Poster Active Member

    Joined:
    Oct 27, 2013
    Messages:
    286
    Likes Received:
    171
    Trophy Points:
    103
    :violent: me to
     
  17. ANGUS0023233

    ANGUS0023233 Member

    Joined:
    Nov 1, 2019
    Messages:
    244
    Likes Received:
    429
    Trophy Points:
    73
    wonder if these offsets still work on 1.20?
     
Loading...

Share This Page

Top