1. Hello Guest! Welcome to the Official ConsoleCrunch website. To help support our site, please disable Adblock and purchase a Premium Upgrade HERE! to get exclusive access to our hidden content.

    We hope that you enjoy your time with us! Thank you.

  2. Please DO NOT repost Console ID's, check if they are posted first!
    Dismiss Notice
  3. Want to Advertise Here? Contact @Younis
  4. Visit our dev section, where you can get help with your code, view examples, and ask for help from those with experience. We are currently after more developers, so now's your time to shine!
    Dismiss Notice
  5. Read Rules Before Posting Post Virus Scans with every program.
    Dismiss Notice

PS3 [Resolved] MW3 Error Communication with activison servers has been interrupted.

Discussion in 'Call of Duty Modern Warfare 3' started by David Zak, Jan 21, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. David Zak

    David Zak New Member

    Joined:
    Jan 14, 2019
    Messages:
    10
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    Does anyone know how to fix this error? I tried switching accounts but didnt work. Im on 4.83 DEX Rebug.
     
    lxlKingzOFAllModzlxl and Luke like this.
  2. lxlKingzOFAllModzlxl

    lxlKingzOFAllModzlxl ⚜S҉u҉p҉e҉r҉ M҉o҉d҉e҉r҉a҉t҉o҉r҉⚜ Staff Member Moderator Community Veteran Determined Poster Active Member

    Joined:
    May 1, 2016
    Messages:
    1,336
    Likes Received:
    1,037
    Trophy Points:
    398
    I’ll Contact another staff that’s great with call of duty games. See if they can help you @Christo @UnboundGodz or @Luke
     
    Nuk Dua and Luke like this.
  3. Luke

    Luke God Tier Retired Staff Active Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    230
    Likes Received:
    189
    Trophy Points:
    103
    Try loading the game without logging in, also what mods are you using?
     
    lxlKingzOFAllModzlxl likes this.
  4. Christo

    Christo Managing CID Section + Chat Staff Member Moderator Local Celebrity Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member Console ID Poster

    Joined:
    Jan 6, 2015
    Messages:
    2,151
    Likes Received:
    2,683
    Trophy Points:
    743
    How can you be on 4.83 rebug der?
    There isnt any yet Releases...
     
  5. David Zak

    David Zak New Member

    Joined:
    Jan 14, 2019
    Messages:
    10
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    im not using any. i thought that was the issue but it wasnt. i always load the game without being signed in. i sign in when i get to the multiplayer screen
     
  6. David Zak

    David Zak New Member

    Joined:
    Jan 14, 2019
    Messages:
    10
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    sorry 4.82
     
  7. UnboundGodz

    UnboundGodz ✅ Super Moderator ☑️ Staff Member Moderator CC Dev Team Local Celebrity Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member Console ID Poster

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Messages:
    2,027
    Likes Received:
    2,034
    Trophy Points:
    743
    Have you installed all available updates in order? Which version region/version are you using? BLUS? BLES? NPUB? NPEB?
     
  8. David Zak

    David Zak New Member

    Joined:
    Jan 14, 2019
    Messages:
    10
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    its BLUS. i have the disc version, so i did the update when i started the game
     
  9. UnboundGodz

    UnboundGodz ✅ Super Moderator ☑️ Staff Member Moderator CC Dev Team Local Celebrity Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member Console ID Poster

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Messages:
    2,027
    Likes Received:
    2,034
    Trophy Points:
    743
    It could be network related then, more towards your NAT if its Open, Strict, or Closed.
    I would suggest restarting your modem/router and connection on PS3. Perhaps change from Wired to Wireless or Wireless to Wired.
    Also you might need to port forward in order to Open your network, or change to Strict.
     
    David Zak likes this.
  10. David Zak

    David Zak New Member

    Joined:
    Jan 14, 2019
    Messages:
    10
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    ill give it a try
     
  11. David Zak

    David Zak New Member

    Joined:
    Jan 14, 2019
    Messages:
    10
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    3
    it worked! i switched to my lan cable. thanks bruh
     
    UnboundGodz likes this.
  12. UnboundGodz

    UnboundGodz ✅ Super Moderator ☑️ Staff Member Moderator CC Dev Team Local Celebrity Community Elite Community Veteran Determined Poster Active Member Console ID Poster

    Joined:
    Jan 4, 2014
    Messages:
    2,027
    Likes Received:
    2,034
    Trophy Points:
    743
    Np, glad to help!
     
    David Zak likes this.
Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Top